Over ons

Duwett is een ervaren administratiekantoor in Deurne en Eindhoven met meer dan dertig jaar ervaring in het inrichten en onderhouden van boekhoudingen van zzp-ers en bedrijven in het MKB. Klein en efficient. Laagdrempelig en toegankelijk. Wij staan altijd klaar om vragen van onze klanten via een eenvoudig telefoontje zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Administratie, boekhouding en belastingen

Wij bieden u ondersteuning en advies op het gebied van boekhouden en belastingen. Van het opzetten en onderhouden van uw administratie tot sparringpartner bij fiscale of boekhoudkundige vraagstukken. Ook ondersteunen we particulieren bij het doen van inkomstenaangiften. Uitzoeken hoe u door middel van een goede boekhouding kosten kunt besparen en uw bedrijfsresultaat kunt optimaliseren, daar ligt voor onze passie! 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Het (digitaal) verwerken van uw complete administratie.
  • Opstellen van de jaarrekening 
  • Verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.
  • Advies op zowel fiscaal als boekhoudkundig vlak
  • Loonadministratie 


Transparant en persoonlijk

Wij werken vanuit Deurne en Eindhoven met een klein en vakkundig team aan het behalen van optimale resultaten voor onze klanten. Voor een vast bedrag per maand, afgestemd op het door u gewenste dienstenpakket, staan wij onbeperkt voor u klaar. Geen extra kosten als u eens vragen heeft. We werken dan wel met nummers, maar u bent er geen. Wij denken en leven mee met onze klanten en vinden het belangrijk dat u het vertrouwen heeft dat uw boekhouding bij ons in goede handen is!

Haal- en brengservice

Met onze service aan huis komen wij uw administratie halen en brengen wanneer dat u uitkomt. Ook voor een kennismaking hoeft u uw deur niet uit, wij komen graag bij u langs!

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van wat u aan ons wilt uitbesteden en van de omvang van uw administratie. We maken daarom graag even kennis, zodat we u daarna een goed voorstel kunnen doen. Wilt u snel een prijsindicatie weten, bel of mail ons dan even!

Dit zeggen onze klanten:

5 star review  Goede service en ze staan altijd klaar mocht je vragen hebben.

thumb William
november 10, 2020

5 star review  Al jaren doe ik zaken met de mensen achter Duwett. Een fijne informele relatie. Zij zijn enorm bevlogen, betrokken en hebben vooral kennis van zaken. Wat mij betreft een echte aanrader!

thumb Van der Linden
november 11, 2020

5 star review  Hele korte lijntjes en snel schakelen. Op zoek naar een administratie bureau? Ga zeker eens praten bij Duwett.

thumb Bart
november 12, 2020

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en maken op basis daarvan een vrijblijvende offerte. Neem contact op voor meer informatie.