Over ons

Duwett is een ervaren administratiekantoor in Eindhoven met meer dan dertig jaar ervaring in het inrichten en onderhouden van boekhoudingen van zzp-ers en bedrijven in het MKB. Klein en efficient. Laagdrempelig en toegankelijk. Wij staan altijd klaar om vragen van onze klanten via een eenvoudig telefoontje zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Administratie, boekhouding en belastingen

Wij bieden u ondersteuning en advies op het gebied van boekhouden en belastingen. Van het opzetten en onderhouden van uw administratie tot sparringpartner bij fiscale of boekhoudkundige vraagstukken. Ook ondersteunen we particulieren bij het doen van inkomstenaangiften. Uitzoeken hoe u door middel van een goede boekhouding kosten kunt besparen en uw bedrijfsresultaat kunt optimaliseren, daar ligt voor onze passie! 

U kunt bij ons terecht voor:

 • Het (digitaal) verwerken van uw complete administratie.
 • Opstellen van de jaarrekening 
 • Verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.
 • Advies op zowel fiscaal als boekhoudkundig vlak
 • Loonadministratie 

Transparant en persoonlijk

Wij werken vanuit Eindhoven met een klein en vakkundig team aan het behalen van optimale resultaten voor onze klanten. Voor een vast bedrag per maand, afgestemd op het door u gewenste dienstenpakket, staan wij onbeperkt voor u klaar. Geen extra kosten als u eens vragen heeft. We werken dan wel met nummers, maar u bent er geen. Wij denken en leven mee met onze klanten en vinden het belangrijk dat u het vertrouwen heeft dat uw boekhouding bij ons in goede handen is!

Haal- en brengservice

Met onze service aan huis komen wij uw administratie halen en brengen wanneer dat u uitkomt. Ook voor een kennismaking hoeft u uw deur niet uit, wij komen graag bij u langs!

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van wat u aan ons wilt uitbesteden en van de omvang van uw administratie. We maken daarom graag even kennis, zodat we u daarna een goed voorstel kunnen doen. Wilt u snel een prijsindicatie weten, bel of mail ons dan even!

Hulp bij uw boekhouding

Bij succesvol ondernemen hoort een goede boekhouding. Inzicht in uw cijfers helpt u de juiste keuzes te maken en het optimaal toepassen van de fiscale regelgeving voorkomt dat u meer belasting betaalt dan nodig is.

Administratie opzetten

Een goede administratie is het halve werk. Bent u startend ondernemer en wilt u een goede basis leggen voor uw onderneming? Duwett helpt starters bij het opzetten van een overzichtelijke administratie.

Administratie uitbesteden

Net als ondernemen is administreren een vak. Het uitbesteden van uw administratie kan u veel tijd en geld besparen. Duwett is gespecialiseerd in het onderhouden van volledige administraties voor ZZP-ers en MKB-ers.

Belastingaangifte

Haal het maximale uit uw belastingaangifte. Bij Duwett weten we precies hoe we fiscale aftrekposten voor uw onderneming optimaal kunt benutten. Zo bent u altijd verzekerd van maximaal belastingvoordeel.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en maken op basis daarvan een vrijblijvende offerte. Neem contact op voor meer informatie.

Dit zeggen onze klanten:

 • Al jaren doe ik zaken met de mensen achter Duwett. Een fijne informele relatie. Zij zijn enorm bevlogen, betrokken en hebben vooral kennis van zaken. Wat mij betreft een echte... Lees meer

  Van der Linden Avatar Van der Linden

  Professioneel bedrijf, laagdrempelig benaderbaar en meedenkend.

  lisa oosthoek Avatar lisa oosthoek

  Klantvriendelijk en erg behulpzaam. Netjes optijd en accuraat in afspraken. Goed en betrouwbaar administratiekantoor.

  Georgia Routsos Avatar Georgia Routsos

  Duwett verzorgt nu al ruim 2 jaar mijn boekhouding. Ze zijn makkelijk en laagdrempelig bereikbaar, beantwoorden helder de vragen die ik stel en denken mee in mijn situaties. Heel tevreden!

  Nikita Taal Avatar Nikita Taal
 • Goede service en ze staan altijd klaar mocht je vragen hebben.

  William Avatar William

  Een profesioneel en goede boekhouder. Hij heeft altijd geduld en werkt altijd flexibilel.Dat maakt mij heel tevreden.

  Aows Hosam Avatar Aows Hosam

  Hele korte lijntjes en snel schakelen. Op zoek naar een administratie bureau? Ga zeker eens praten bij Duwett.

  Bart Avatar Bart

  Erg fijn dat je altijd kan terugvallen op de mensen die bij Duwett werken. Je kan ze alle vragen stellen en niets is teveel gevraagd. Ik raad ze zeker aan... Lees meer

  Linda Toeback Avatar Linda Toeback

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Duwett, uw administratiekantoor in Eindhoven en omgeving