Boekhouding

Bij succesvol ondernemen hoort een goede boekhouding. Inzicht in uw cijfers helpt u de juiste keuzes te maken en het optimaal toepassen van de fiscale regelgeving voorkomt dat u meer belasting betaalt dan nodig is. Bij Duwett bieden we ondersteuning en advies daar waar u het nodig heeft. Van het opzetten en onderhouden van uw boekhouding tot sparringpartner bij fiscale of boekhoudkundige vraagstukken. In hoeverre heeft u behoefte aan boekhoudkundige ondersteuning?

Zorgeloos ondernemen
Volledige administratie uitbesteden

Geen omkijken meer naar uw financiële administratie én maximaal belastingvoordeel. Wij verzorgen uw facturatie en verwerken deze samen met uw bonnen in een boekhoudprogramma. Daaruit krijgt u inzicht in uw cijfers en resultaten. De fiscale aangiften worden iedere periode tijdig gedaan en ook een eventuele loonadministratie kunt u aan ons overlaten. Zorgeloos ondernemen dus! 

Tijd en geld besparen
Boekhouding uitbesteden

Wilt u een deel van uw administratie, bijvoorbeeld verkoopfacturen, zelf blijven doen, dan kunt u er ook voor kiezen om alleen uw boekhouding aan ons overlaten.  Denk hierbij aan de verwerking van de banktransacties, het inboeken en digitaliseren van bonnen, het opmaken van de balans en het verzorgen van uw periodieke belastingaangiften. Dit alles kan volledig op maat, wij bieden ondersteuning daar waar u het nodig heeft.

Belastingaangifte
Uw belastingzaken goed geregeld

Uw administratie in eigen beheer houden, maar daarnaast wel een deskundige sparringpartner voor fiscale of boekhoudkundige vragen die uw aangiftes voor u verzorgt? Met onze hulp weet u zeker dat u niet meer belasting betaalt dan nodig.

Een goede start
Administratie opzetten 

Een goed begin is het hele werk. Bent u startend ondernemer en wilt u een goede basis leggen met uw administratie? Bij Duwett helpen we u om uw administratie in te richten. Ook kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van fiscale regelgeving, zodat u optimaal gebruik maakt van de belastingvoordelen die voor u als starter van toepassing zijn. 

Prijs op maat

Meer weten of kennismaken? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking waarbij we uw behoeften in kaart brengen. Op basis daarvan ontvangt u een prijsvoorstel. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Duwett verzorgt nu al ruim 2 jaar mijn boekhouding. Ze zijn makkelijk en laagdrempelig bereikbaar, beantwoorden helder de vragen die ik stel en denken mee in mijn situaties. Heel tevreden!

thumb Nikita Taal
november 13, 2020

Al jaren doe ik zaken met de mensen achter Duwett. Een fijne informele relatie. Zij zijn enorm bevlogen, betrokken en hebben vooral kennis van zaken. Wat mij betreft een echte aanrader!

thumb Van der Linden
november 11, 2020

Hele korte lijntjes en snel schakelen. Op zoek naar een administratie bureau? Ga zeker eens praten bij Duwett.

thumb Bart
november 12, 2020