Administratie opzetten

Een goede administratie is het halve werk. Bent u startend ondernemer en wilt u een goede basis leggen voor uw onderneming? Duwett helpt starters bij het opzetten van een overzichtelijke administratie. Ook bieden we advies op het gebied van fiscale regelgeving, zodat u de belastingvoordelen die voor u als starter van toepassing zijn optimaal benut. 

Administratie opzetten

Heeft u plannen om voor zichzelf te gaan beginnen of bent u recent als zelfstandig ondernemer gestart? Dan krijgt u naast ondernemen ook met veel administratieve zaken te maken. Dit kunt u zelf doen, bijvoorbeeld aan de hand van deze richtlijnen voor het inrichten van een administratie. Maar vaak bespaart het veel tijd en uiteindelijk ook geld om hiervoor de hulp van een boekhouder in te schakelen.

boekhouding opzetten starter

Belastingvoordelen voor starters

Als starter heeft u recht op verschillende aftrekposten, waardoor u minder belasting betaalt over uw inkomen. Daarnaast zijn kosten die u maakt voor uw onderneming aftrekbaar van uw winst. Duwett helpt u optimaal gebruik te maken van aftrekposten, zodat u profiteert van maximaal belastingvoordeel. 

Administratie uitbesteden

Heeft u liever helemaal geen omkijken naar uw boekhouding, dan kunt u ook uw gehele financiële administratie zoals de facturatie, het digitaliseren van bonnen en de periodieke belastingaangifte bij ons onderbrengen. Zo weet u zeker dat uw administratie optimaal is verzorgd en dat aftrekposten maximaal worden benut, terwijl u meer tijd overhoudt voor ondernemen.

Vrijblijvende prijsopgave

Zeker van een optimaal ingerichte administratie als goede start voor uw onderneming? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte op maat

Meer weten? Daar hoeft u de deur niet voor uit! We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Op basis van uw behoeften stellen we vrijblijvend een voorstel voor u samen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Goede service en ze staan altijd klaar mocht je vragen hebben.

William Avatar William
november 10, 2020

Duwett verzorgt nu al ruim 2 jaar mijn boekhouding. Ze zijn makkelijk en laagdrempelig bereikbaar, beantwoorden helder de vragen die ik stel en denken mee in mijn situaties. Heel tevreden!

Nikita Taal Avatar Nikita Taal
november 13, 2020

Hele korte lijntjes en snel schakelen. Op zoek naar een administratie bureau? Ga zeker eens praten bij Duwett.

Bart Avatar Bart
november 12, 2020