Administratiekantoor Duwett

Duwett is een ervaren administratiekantoor in Eindhoven met een informeel en persoonlijk karakter. We kenmerken ons door uitgebreide service, persoonlijk contact en een hoge mate van betrokkenheid. U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van uw financiële administratie, boekhouding en belastingaangiften. Voor starters bieden wij startersbegeleiding. Op zoek naar een vakkundig, behulpzaam en betrokken administratiekantoor? Neem dan contact met ons op!

Uw boekhouding in vertrouwde handen

Administraties inrichten, onderhouden en slim boekhouden om fiscale aftrekposten optimaal te benutten, dat is onze passie. Met actuele kennis en meer dan dertig jaar ervaring met boekhouding voor starters, zzp-ers en mkb, bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke dienstverlening en maximaal belastingvoordeel. Meer weten? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw voordelen

Administratieve ontzorging

Geen omkijken meer naar uw financiële administratie, boekhouding en periodieke belastingaangifte.

Vast bedrag per maand

Een vast maandbedrag afgestemd op uw behoefte. Inclusief service aan huis en onbeperkt toegang tot onze telefonische vraagbaak.

Wij denken met u mee!

Persoonlijke aandacht voor iedere klant. Wij denken met u mee en staan voor u klaar, zowel als sparringpartner als adviseur.

Dit zeggen onze klanten:

 • Klantvriendelijk en erg behulpzaam. Netjes optijd en accuraat in afspraken. Goed en betrouwbaar administratiekantoor.

  Georgia Routsos Avatar Georgia Routsos

  Een profesioneel en goede boekhouder. Hij heeft altijd geduld en werkt altijd flexibilel.Dat maakt mij heel tevreden.

  Aows Hosam Avatar Aows Hosam

  Al jaren doe ik zaken met de mensen achter Duwett. Een fijne informele relatie. Zij zijn enorm bevlogen, betrokken en hebben vooral kennis van zaken. Wat mij betreft een echte... Lees meer

  Van der Linden Avatar Van der Linden

  Professioneel bedrijf, laagdrempelig benaderbaar en meedenkend.

  lisa oosthoek Avatar lisa oosthoek
 • Hele korte lijntjes en snel schakelen. Op zoek naar een administratie bureau? Ga zeker eens praten bij Duwett.

  Bart Avatar Bart

  Erg fijn dat je altijd kan terugvallen op de mensen die bij Duwett werken. Je kan ze alle vragen stellen en niets is teveel gevraagd. Ik raad ze zeker aan... Lees meer

  Linda Toeback Avatar Linda Toeback

  Goede service en ze staan altijd klaar mocht je vragen hebben.

  William Avatar William

  Duwett verzorgt nu al ruim 2 jaar mijn boekhouding. Ze zijn makkelijk en laagdrempelig bereikbaar, beantwoorden helder de vragen die ik stel en denken mee in mijn situaties. Heel tevreden!

  Nikita Taal Avatar Nikita Taal